On hauska huomata, miten alkukankeuden jälkeen vientiä riittää nyt.

 

Kun ensimmäiset pari viikkoa menivät lähinnä profiilia rakentaessa, nyt suuri osa ajasta menee viestejä kirjoitellessa. Lähes joka kerta Suomi24:n ja OkCupidiin kirjautuessani saan nähdä uusia yhteydenottoja. Valitettavasti noin puolet niistä on aivan liian vanhoilta mieshenkilöiltä - Suomi24:ssä tulee joskus hieman huonoa suomea käyttäen kirjoitettuja kosintojakin.

 

Kun tänään vastasin neljännelle ihmiselle, aloin miettiä, missä vaiheessa pitää alkaa rajoittaa kontakteja. Jos kirjoittelee useiden ihmisten kanssa ja sopii tapaamisia, missä menee sopimattomuuden raja? Saako/voiko/tohtiiko treffailla niin monia kuin tahtoo niin usein kuin tahtoo kunnes jonkun kanssa vakiinnutaan? Jos jonkun kanssa alkaa olla siinä määrin tuttavallinen, että treffaillaan, soitellaankin vaikka, onko hyväksyttävää edelleen viestitellä toisten kanssa asenteella "jos tästä tulisi jotain"? Missä menee raja?

 

Onko nettideittailussa kaikki luvallista kunnes jonkinlainen sopimus joidenkin asioiden luvattomuudesta tehdään?

 

Aloin pohtia tätä tarkemmin tässä nyt, sillä en tahdo joutua sellaiseen tilanteeseen, jossa olen tehnyt jotain perustavaa laatua väärin ja mahdollisesti ryssin jonkun tilanteen.

 

Teen elämästäni kenties aivan liian hankalaa tällaisilla pohdinnoilla.